Selecteer een pagina

Talentprogramma voor iedereen om samen met werkgevers op zoek te gaan naar de positieve impact op de samenleving.

Talent programma

Bizzido is een talentprogramma voor het werven van talent en het behoud van talent in de regio. Iedereen kan zich als kandidaat aanmelden om samen met medewerkers op zoek te gaan naar een PURPOSE, dat waar je het voor doet. Want wij geloven dat kennis, vaardigheden én een goed gevoel belangrijk zijn voor een duurzame loopbaan.

 

Engagement program

Je vindt PURPOSE daar waar kernvaardigheden en expertise een positieve impact hebben op de samenleving. Dit doen we door middel van projecten die vraagstukken van bedrijven aanpakken. Door deze projecten ontdekken deelnemers waar ze het voor doen. Het geeft redenen om er langer voor te gaan.
Voor het behoud van talent.

Voorkom burn out, afnemende betrokkenheid

Medewerkers gaan elke week gedurende het project 20% van hun werktijd bezig met projecten die hen inspireren. Een extraatje zoals 20% tijd inspireert omdat het hen in staat stelt zich te concentreren op dingen waar ze gepassioneerd over zijn. Die inspiratie voorkomt burn-out, afnemende betrokkenheid en dalende omzet.

Talent

Talent behouden doen we door coöperaties en talent  samen te laten werken aan projecten op zoek naar sociale impact. Dit doen we in co creatie. Voor behoefte aan kennis in de vorm van een bij- of omscholing werken we met het programma Codensk.

Start up

 Samen met bedrijf en talent een oplossing bedenken voor een urgent vraagstuk die ontwikkeling buiten de doorgaande processen vergt. Door een eigen team samen te stellen met studenten van Codensk wordt daarvoor aangeboden een startup buiten de organisatie te starten.

Innovatie

De behoefte aan innovatie wordt in samenwerking met de opdrachtgever  gewerkt met studenten of andere deskundigen, naar een format van samenwerkende onderwijsinstelling die bij beëindigen van het project een certificaat uitreikt.

Private & Group Projects

Voor besloten projecten met behoefte aan feedback van verschillende disciplines.

Bizzido combineert het uitvoeren van projecten met een opleidingsprogramma Codensk

{

Bizzido is een initiatief dat kandidaten match met projecten op zoek naar purpose, een netwerk aanbiedt om ideeën te kunnen lanceren als Start up en de mogelijkheid biedt, innovatie als oplossing voor gegeven vraagstukken uit het bedrijfsleven uit te werken in de vorm een opdracht.

- Esther de Hoog, Innovatie consultant

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze up dates en nieuwsberichten